Duhovna obnova molitvene zajednice Nanovo rođeni u Širokom Brijegu

Posted by

Ove godine od 15. do 17. prosinca članovi molitvene zajednice Nanovo rođeni iz Zagreba su bili u posjeti molitvenoj zajednici Mlado Sunce u Širokom Brijegu. To je bila zajednička duhovna obnova za obje zajednice. Sudionika je bilo iz zagrebačke zajednice 50-tak, a i Širokog blizu 300. Program je trajao kroz 3 dana.

Uz molitvu i druženje održala su se 3 tematska predavanja na temu: Raspored vremena kod duhovnih ljudu, Karizme Duha Svetoga, Emocionalna stabilnost u duhovnom životu. Uz predavanja su slijedile molitve i slavljenje u velikoj kapelici Zavoda sv. Obitelji.

Voditelji zajednice Nanovo rođeni podijelili su svoja iskustva kako bi svi mogli iz njih učiti. Molitvena zajednica iz Zagreba imala je nastup na ovogodišnjem koncertu duhovne glazbe ‘Vatra’ koji se održao 17. prosinca u dvorani Pecara u Širokom Brijegu, gdje su prije koncerta predvodili molitvu kao uvod u cjelovečernje slavljenje Gospodina.

Molitvena zajednica Nanovo rođeni danas, 28. prosinca slavi 10 godina svog djelovanja te im ovim putem u ime svih članova Molitvene zajednice Mlado Sunce želimo čestitati i zahvaliti na dolasku, te uputiti Božji blagoslov na daljnje djelovanje u širenju Kraljestva Nebeskog.