Muslimanka iz BiH koja je susrela Isusa

Posted by

Ona se predstavlja ovako;

„Bila sam neželjeno dijete oca pijanice, uspješna karijeristkinja koja nije razmišljala o Bogu, zlostavljana žena.

Kroz sve to sam prošla ne shvaćajući da nada mnom bdije jedna osoba, živi Bog, koji samo čeka da mu se obratim, da ga primjetim i zatražim Njegovu ruku da me povede.

Na samom dnu, u ponoru pakla, zavapila sam i on me je čuo.

Došao je! Pružio mi je ruku spasenja i izbavio me od mojih i grijeha mojih otaca.

Danas imam sretnu obitelj, zastupam nerođene, braću i sestre u Kristu, ali najbitnije je to da sam pronašla ljubav i istinu, i to sve u jednoj Osobi.

Isus Krist je moja cjelovita ljubav i istina. On je moj život.

Posebno u ovo vrijeme blagdana, ljubavi i radosti, donosimo vam svjedočanstvo muslimanke iz BiH koju smo nazvali Ana kako prenosi HKR.

Svjedočanstvo puno uspona i padova, raznih životnih situacija koje su ovu osobu približile Bogu.

„Na samom dnu, u ponoru pakla. Razlog svemu je bila jedna neplanirana trudnoća, i jedno odlučno „DA“ životu. Bilo je tu svega, u osom mjesecu trudnoće, ostala sam bez posla, bez krova nad glavom, sama i odbačena. Hladnoća sarajevskih ulica i grijanje po tramvajima bili su moja svakodnevnica.“

Bog je Ljubav, milosrdna Ljubav koja liječi i obnavlja, koja pobjeđuje smrt i daruje neopisive milosti onima koji povjeruju i slijede Učitelja iz Nazareta.

Ana svjedoči Isusa živoga i uskrsloga, na sjajan nas način vodi u dubine Njegova srca, koje kuca za malene, slabe, grešne i one na rubu propasti. Obavezno poslušati! Poslušajte pa ćete razumjeti o čemu govorimo!