‘U mom srcu Vatra’ – duhovno-glazbeni spektakl i humanitarni koncert 2022. u Širokom Brijegu

Posted by

Organizator molitvena zajednica Mlado Sunce sa svojim suradnicima službeno najavljuje održavanje humanitarnog koncerta duhovne glazbe ‘U mom srcu Vatra’ 17.12. 2022. godine u sportskoj dvorani Pecara, Široki Brijeg.

Široki Brijeg ugostio je prvi veliki duhovno-glazbeni događaj u Hercegovini u 2021. godini. Dvorana na Pecari primila je neka od najpoznatijih imena duhovne glazbe u Hrvata poput Alana Hržice, fra Marina Karačića, zbora Mihovil i sestre Ramljak. U  ovogodišnjem adventu očekuje nas još bogatiji sadržaj kroz predavanje, molitvu i koncert duhovne glazbe ‘U mom srcu Vatra’.

‘Uvjereni smo da će to biti još jedno snažno duhovno iskustvo za pamćenje’, poručuju iz organizacijskog odbora.

Glazbeni izvođači koji nastupaju ove godine su grupa Božja pobjeda, Alana Hržica iz Zagreba, te zbora Mihovil iz Splita.

U ovome duhovno-glazbenom susretu među pozvanima su i dr. theol. Johannes Hartl, osnivač Doma molitve u Augsburgu i autor bestselera ‘U mom srcu Vatra‘, te članovi molitvene zajednice Nanovo rođeni iz Zagreba. Radujemo se ovome molitvenom i glazbenom događaju u Širokom Brijegu u adventu 2022. godine.

Prihodi od ovog koncerta idu za potrebite o kojima brine Udruga Mlado Sunce.

Molitvena zajednica Mlado Sunce i Udruga Mlado Sunce