Žrtvovanje djece modernim bogovima

Posted by

Studija potvrdila porast broja slučajeva autizma – u međuzavisnosti s DNK pobačene djece u cjepivima

Washington DC, 20. travnja 2010. – Nedavna studija koju je provela Agencija za zaštitu okoliša (Environmental Protection Agency, EPA) potvrdila je 1988. kao „točku  promjene” u porastu stope autističnog poremećaja u SAD-u. Za taj datum pro-life aktivisti kažu da se poklapa s početkom korištenja fetalnih stanica u cjepivima.

EPA-ina studija ne nagađa o uzroku porasta stope autizma, i ne spominje stanice pobačenih fetusa, ali istraživači ističu da je „važno odrediti može li se izlaganje okolišnom čimbeniku koje se moglo spriječiti povezati s tim porastom”.

Prema pro-life skupini Sound Choice Pharmaceutical Institute (SCPI), specijaliziranoj za istraživanje cjepiva, taj „okolišni čimbenik” mogla bi biti upotreba stanica pobačenih fetusa u cjepivima.

Skupina je u svom najnovijem newsletteru istaknula da je 1988. ona ista godina kada je Američki savjetodavni odbor za imunizacijske prakse (U.S. Advisory Committee on Immunization Practices) počeo preporučivati drugu dozu cjepiva MMR, koje je sadržavalo stanice dobivene iz tkiva pobačene djece.

Analize stope autizma što ih je objavio SCPI pokazale su tri jasne točke promjene u američkim trendovima porasta stope autizma: 1981., 1988. i 1995., godine za koje skupina tvrdi da se donekle poklapaju s korištenjem cjepiva (Meruvax, MMRII i Chickenpox), koja su kultivirana uz korištenje tkiva pobačene djece. Skupina kaže da nije mogla utvrditi nijedan drugi čimbenik koji bi mogao biti u međuzavisnosti s promjenom stope autizma.

„Jedini događaj u okolišu koji je bio u međuzavisnosti s tim statističkim ‘točkama promjene’ u trendu autizma koji je utjecao na gotovo svu djecu jest uvođenje cjepiva proizvedenih korištenjem fetalnih stanica, a koja su sadržavala i ostatke ljudske DNK i stanični otpad”, rekli su iz SCPI-ja.

Pro-life skupine kažu da je istraživanje EPA-e povećalo sve veći broj dokaza koji povezuju korištenje staničnog materijala pobačenih fetusa u cijepljenjima u čitavoj Americi, što je utjecalo na gotovo svako dijete rođeno u Sjedinjenim Državama.

U svjetlu tih otkrića, Američka liga za život (American Life League) zajedno sa SPCI-jem poziva na donošenje Zakona o poštenom označavanju i informiranom pristanku (Fair Labeling and Informed Consent Act).

„Dokazi su godinama pokazivali prema povezanosti između cjepiva u kojima se koristi DNK iz pobačene djece i porasta stope autističnog poremećaja”, rekao je Jim Sedlak, podpredsjednik Američke lige za život.

„Roditelji moraju i zaslužuju znati rizike povezane s cjepivima napravljenima od staničnih linija dobivenih iz tijela pobačene djece.”

SCPI je potvrdio da nastavljaju proučavati utjecaj ostataka ljudske fetalne DNK u cjepivima na razvoj mozga i autizam kod djece, i svoje će studije predstaviti na konferenciji Međunarodnog društva za istraživanje autizma (International Society for Autism Research) u svibnju 2010. godine.

 

Za više informacija:

Sound Choice Pharmaceutical Institute http://www.soundchoice.org/

  • Kliknite ovdje kako biste pročitali newsletter SCPI-ja iz travnja 2010.

http://www.soundchoice.org/Images/SCPINewsletter_April_2010.pdf

  • Agencija za zaštitu okoliša: Vrijeme povećane kumulativne učestalosti autističnog poremećaja (10. srpnja 2009.)

http://www.all.org/pdf/McDonaldPaul2010.pdf

Pogledajte vezane vijesti LifeSiteNewsa:

  • Je li DNK pobačenih fetusa u cjepivima povezana s autizmom?

http://www.lifesitenews.com/ldn/2009/jul/09072106.html

  • Fetalno tkivo u cjepivima možda je povezano s autizmom kod djece, tvrdi skupina u kampanji.

http://www.lifesitenews.com/ldn/2009/jul/09070611.html

  • Novo cjepivo protiv gripe tvrtke Vaxin, povezano s pobačajem, sadržava stanične linije pobačene djece.

http://www.lifesitenews.com/ldn/2005/feb/05020703.html

 

Izvor

Prijevod: Ana Naletilić