Prof. Luc Montagnier. dobitnik Nobelove nagrade, virolog: “sadašnji program cijepljenja vodi prema otpornim sojevima – to je medicinski neprihvatljivo”

Posted by

Rekao je da epidemiolozi znaju, ali “šute” o fenomenu, poznatom kao “Poboljšanje ovisno o antitijelima” (ADE). Iako se razumije da virusi mutiraju, uzrokujući varijante, Luc Montagnier tvrdi da “cijepljenje stvara nove varijante.”

https://humansarefree.com/2021/05/nobel-prize-virologist-covid-19-vaccines-create-variants.html

Nobelovac za 2008. dao je eksplozivne komentare u sklopu  povećeg intervjua  s Pierreom Barnériasom iz francuskog Hold-Up Media. Relevantni dio intervjua preveo je RAIR Foundation USA. Kako je prošle godine izvijestio GreatGameIndia , Luc Montagnier potvrdio je studiju koja povezuje COVID-19 i HIV koju su proveli indijski znanstvenici.

Skupina indijskih znanstvenika otkrila je da je koronavirus dizajniran s AIDS-ovim insercijama  (umetanje, dodavanje jednog ili više nukleotidnih baznih parova u DNK sekvencu). Studija je zaključila da je malo vjerojatno da je virus stekao takve jedinstvene insercije prirodnim putem u kratkom vremenskom razdoblju.

Čitatelji  GreatGameIndia zapamtili  su kako je nakon što je objavljen rezultat studije ista privukla žestoke kritike stručnjaka za društvene medije do te mjere da su čak i autori bili prisiljeni povući svoj rad. Potvrda nobelovca konačno je zaustavila sve takve amaterske kritike.

U tom je kontekstu kineska „Batwoman“ Shi Zhengli rekla: “Savjetujem onima koji vjeruju … akademskoj analizi indijskih učenjaka, da začepe svoja smrdljiva usta”. (Znanstvenica Shi Zhengli s Instituta za virusologiju Wuhan, koja je zaslužila naziv “Žena šišmiša” za svoje strastveno istraživanje šišmiša i virusa, nagrađena je kao “napredni radnik Kineske akademije znanosti (CAS)”, državne tvrtke, objavio je Global Times.)

Prošle godine, u velikoj studiji, skupina istraživača upozorila je u  medicinskom časopisu The Lancet da cjepiva protiv COVID-19 koja su trenutno u fazi izrade mogu povećati rizik od stjecanja HIV-a , što bi potencijalno moglo dovesti do povećanja infekcija.

Kao što je GreatGameIndia  izvijestila, čak je i Australija ukinula sporazum o cjepivu protiv koronavirusa vrijednog milijardu dolara  nakon što je nekoliko sudionika ispitivanja testiralo HIV pozitivno. Što se događa? Indija vidi val smrti i posljedica nakon uvođenja cjepiva protiv COVID-19 .

KAKO CJEPIVA STVARAJU NOVE VARIJANTE

Profesor Montagnier je program cjepiva protiv koronavirusa nazvao “neprihvatljivom pogreškom”.Masovno cijepljenje “znanstvena je pogreška kao i medicinska pogreška”, rekao je. “To je neprihvatljiva pogreška. Povijesne knjige će to pokazati, jer je cijepljenje ono što stvara varijante ”, nastavio je prof. Luc Montagnier. Istaknuti virolog objasnio je da “postoje antitijela, stvorena cjepivom”, prisiljavajući virus da “pronađe drugo rješenje” ili umre.

Tu se stvaraju varijante. To su inačice koje su “proizvodnja i rezultat cijepljenja“.

POBOLJŠANJE OVISNO O ANTITIJELIMA (ADE)

Prof. Montagnier rekao je da epidemiolozi znaju, ali “šute” o fenomenu, poznatom kao “Poboljšanje ovisno o antitijelima” (ADE). Prof. Montagnier objasnio je da se taj trend događa u “svakoj zemlji” gdje “krivulju cijepljenja prati krivulja smrti”.

Isto smo primijetili i u Indiji. U Indiji je za manje od mjesec dana zabilježeno gotovo 750% povećanja broja slučajeva COVID-19. Je li ovaj skok bio logičan? Je li  vožnja  metroima masovno cijepljenih u gradovima izazvala drugi val COVID-19 u Indiji ? Ili postoji nešto drugo?

Rezultati studije objavljene u Međunarodnom časopisu za kliničku praksu pokazali su da postoji dovoljno dostupne literature da se utvrdi da  cjepiva COVID-19 povećavaju rizik od ozbiljnijih bolesti  i da primatelji trebaju biti svjesni svih rizika prije cijepljenja. Znanstvenici su zaključili da  cjepiva mogu pogoršati bolest COVID-19  pojačavanjem ovisnim o antitijelima (ADE) i da se rizici drže u tajnosti u protokolima kliničkih ispitivanja i obrascima pristanka.

Poanta nobelovca naglašena je informacijama koje su otkrivene u  otvorenom pismu  dugačkog popisa liječnika Europskoj agenciji za lijekove. U pismu se navodi da “postoje brojni medijski izvještaji  iz cijelog svijeta o domovima za starije  koji su pogođeni COVID-19 u roku od nekoliko dana od cijepljenja korisnika.”

Prof. Luc Montagnier nastavio je govoriti da radi vlastite eksperimente s onima koji se zaraze koronavirusom nakon što su dobili cjepivo. “Pokazat ću vam da stvaraju varijante otporne na cjepivo”, završava nobelovac.

 

Izvor