Organiziran odlazak na koncert Progledaj srcem u Zagreb: Gost susreta Jim Caviezel

Posted by

Zajednica Mlado Sunce iz Širokog Brijega organizira odlazak autobusom na koncert i molitveni dan ‘Neka Vatra siđe’ koji će se održati 27. svibnja ove godine u zagrebačkoj Areni. Nakon prošlogodišnjeg koncerta ‘Progledaj srcem’ na stadionu Maksimir gdje je 50 000 ljudi sudjelovalo na najvećem koncertu moderne duhovne glazbe u Hrvatskoj, ove godine se organizira molitveni dan ispunjen molitvom, pjesmom i slavljenjem kao priprema za veliki kršćanski blagdan Duhova. Program počinje već u 14 h i trajat će do 22:30 h. Kao gost susreta najavljen je najpoznatiji filmski Isus, glumac Jim Caviezel koji je glumio Isusa u filmu Pasija. Zajednica Mlado Sunce ima u ponudi kupovinu karte koja uključuje povratnu kartu busom i ulaznicu po cijeni od 120 KM. Polazak je u subotu na dan koncerta u jutarnjim satima iz Širokog Brijega, a povratak odmah nakon završetka koncerta. 

Sve informacije na službeni broj zajednice Mlado Sunce 063/075–745.

 

Važne informacije: 

Veliki molitveni dan nije koncert, nego cjelodnevni duhovni program, stoga je potrebno doći na početak u 14 sati. Predviđeno trajanje je do 22:30.

 

1) Ulaz u dvoranu Arena Zagreb bit će moguć od 12 sati.

2) Program se sastoji od tri cjeline: nagovora duhovnika i molitve uz glazbenu pratnju, svjedočanstva Jima Caviezela i slavljenja.

3) Tijekom dana bit će prilike za svetu ispovijed.

4) Preporučuje se dolazak javnim prijevozom ili pješice.

5) Autobusi s posebnim prijevozom mogu koristiti javna parkirališta grada – najbliža su šljunčano parkiralište na južnoj strani Arene Zagreb i okolica Zagrebačkog velesajma.

6) Dopušten je unos hrane (sendvič, grickalice, voće, dječja hrana), ali ne i pića. Iz sigurnosnih razloga nije dopušten unosa boca. Piće će se u krugu dvorane točiti na čaše.

7) Ulaznica osigurava pristup sektoru koji je naveden na ulaznici. Nije moguće prolaziti između sektora, ali posjetitelji mogu u svakom trenutku prošetati unutarnjim krugom dvorane.

8) Ulaznica vrijedi za jednokratni ulazak na događaj. Nije moguće izaći izvan kruga Arene Zagreb i ponovno se vratiti u dvoranu.

9) Bit će osigurana veća pauza za šetnju unutarnjim i vanjskim krugom dvorane, osvježenje na gastropunktovima i kupnju prigodnih artikala na štandovima, čime se pomaže rad Laudato TV-a.

10)  U vanjskom krugu Arene Zagreb bit će open-air zona tzv. ‘zona i za pušače’ za pauzu na zraku.

11)  Djeca mlađa od 7 godina koja sjede u krilu odraslih imaju besplatan ulaz. Djeca od 7 godina i starija trebaju imati svoju ulaznicu. Poželjno je zbog sigurnosne provjere ponijeti identifikacijsku ispravu ili zdravstvenu iskaznicu

12) Igraonica za djecu bit će otvorena od 13:30 do 21 sat. Zainteresirani roditelji mogu prijaviti djecu između 4-10 godina na [email protected] (ime roditelja/skrbnika, godište djece i broj sektora i sjedala s ulaznice).

13) Program igraonice unutar jednoga sata obuhvaća: projekciju jedne epizode crtane serije ”Superknjiga”, pjesmu, ples i animaciju te novu epizodu s jednakim programom animacije u idućem satu.

14) Prijavljena djeca za igraonicu s roditeljima ulaze na redovne ulaze i prate signalizaciju ”Superknjiga – ulaz parter”. Na ulazu u igraonicu obavlja se formalna i sigurnosna primopredaja te dogovaraju svi detalji oko razdoblja boravka i preuzimanja djece.

15) U igraonici je osigurana određena količina vode i grickalica, a za objed i ostale potrebe djece odgovorni su roditelji. Za boravak djece u igraonici osigurani su animatori. Napominjemo kako roditelji djecu ostavljaju na vlastitu odgovornost i organizator nije odgovoran za moguće ozljede i posljedice boravka.

16) Djeca mogu boraviti u igraonici u više kraćih navrata tijekom radnog vremena igraonice.

17) Prigodne majice ”Progledaj srcem: Neka vatra siđe!” mogu se nabaviti na webshop.laudato.hr ili se kupiti na mjestu događaja na ovlaštenim štandovima postavljenima u krugu dvorane.

18) Kupnjom artikala na službenim štandovima Laudato TV-a pomaže se pokriti troškove organizacije ovog velikog događaja i rad Laudato TV-a.