Abortirana djeca u cjepivu za djecu?

Posted by

S čime to cijepe našu djecu?

Ministarstvo zdravstva R.H. je u tzv. „obavezna“ cjepiva uvrstilo i ona protiv ospica, zaušnjaka i rubeole (MO-PA-RU).
Agencija za lijekove i medicinske proizvode HALMED, koja je u nadležnosti istoga Ministarstva, dala je odobrenja za Priorix i M-M-RVAXPRO cjepiva protiv ospica, zaušnjaka i rubeole, te za ProQuad, koje je ne samo protiv ovih bolesti, nego još i protiv vodenih kozica.
Preko web stranice HALMED-a se dolazi do linkova koji govore o sadržaju i načinu proizvodnje ovih cjepiva.
Tako se dolazi do podatka da Priorix sadrži živi, oslabljeni virus rubele (soj Wistar RA 27/3 ), umnožen na ljudskim diploidnim (MRC-5) stanicama.
M-M-RVAXPRO cjepivo sadrži isti taj živi, oslabljeni WISTAR RA 27/3 soj virusa rubeole, proizveden na WI-38 ljudskim diploidnim fibroblastma pluća.
ProQuad sadrži živi, oslabljeni virus rubeole Rubella Wistar RA 27/3 proizveden na ljudskim stanicama pluća WI-38 i živi, oslabljeni virus vodenih kozica OKA/Merck proizveden na ljudskim MRC-5 stanicama.
Vjerujem da će svakog dobronamjernog zaprepastiti da MRC-5 stanice potječu iz plućnog tkiva 14 tjedana starog abortiranog dječaka. Ove stanice je izolizrao J.P. Jacobs s kolegama u rujnu 1966. godine.
WI-38 stanice potjeću od pluća djevojčice, duge 20 cm, abortirane 1962. god. u Švedskoj.
Naravno, moramo se protiviti ubijanju ljudi, sve od začeća pa nadalje, bez izuzetka, kao i svim drugim zlim djelima. Međutim, ovdje je riječ ne samo što se prigodom cijepljenja u tijelo ubrizgavaju virusi koji su se razmnožavali na stanicama koje potječu od ubijene nerođene djece. Radi se još i o tome da ova cjepiva, uz oslabljene viruse, sadrže i ostatke stanica koje potječu abortirane djece, pa čak i fragmente njihovih DNK! Ovo priznaju i sami proizvođači cjepiva.
DNK izgrađuje gene i kromozome. Sadrži genetsku informaciju, koju nasljeđuju potomci, koja je odgovorna za razvoj, funkcioniranje i mnoštvo karakteristika stanica, odosno samog organizma.
Doktorica Theresa A. Deisher, sa suradnicima, kroz više objavljenih članaka upozorava na opasnost da fragmenti DNK, iz stanica koje potječu od abortirane djece, ulaze u jezgre stanica cijepljenih osoba, odnosno u njihove gene i tamo počinju djelovati. Kao rezultat, postoji mogućnost izmjene genoma, pa i fenotipa (vidljivih karakteristika i osobina cijepljenih osoba) i pojava nekih bolesti, pogotovo autizma.
Također je bjavila da su neke takve vakcine u svijetu usput zagađene fragmentima virusa HERVK. Dijelovi toga virusa pronađeni su kod ljudi oboljelih od nekih bolesti.
Ustanovila je da količina DNK u jednoj dozi cjepiva protiv rubeole koje je ispitivala, iznosi 150 nanograma. To odgovara ukupnoj količini DNK u 22000 stanica!
Volio bih znati da li je itko ispitivao količine DNK u dozi vakcina uveženih u Hrvatsku, proizvedenih na stanicama abortirane djece i eventualnu zagađenost HERVK virusom.
Papinska akademija za život je 2005. godine dala upute kako se suprotstavljati vakcinama proizvedenim na stanicama koje potječu od abortirane djece i objavila nazive do tada postojećih, koje su priređivali na stanicama od ubijene nerođene djece WI 38 i MRC 5 (Medicina e Morale, Center for Bioethics, July 18, 2005):
A) Živa vakcina protiv rubeole:
-Monovalentna vakcina protiv rubeole:a Meruvax© (Merck, United States), Rudivax© (Sanofi Pasteur, France), and Ervevax© (RA 27/3) (GlaxoSmithKline, Belgium)
– kombinirana vakcina protiv rubeole i ospica: M R VAX© (Merck, United States) i još Rudi Rouvax© (AVP, France)
– kombinirana vakcina protiv rubeole i mumpsa Biavax© (Merck, United States)
– kombinirana vakcina protiv rubeole, mumpsa i ospisa: M M R© II (Merck, United States), R.O.R.©, Trimovax© (Sanofi Pasteur, France), i Priorix© (GlaxoSmithKline, Belgium)
B) Druge vakcine pripremljena na stanicama koje potječu od ubijene nerođene djece:
– dvije vakcine protiv hepatitisa A, pripremljene na staničnim linijama MRC5: VAQTA (Merck) i HAVRIX (GlaxoSmithKline)
– vakcina protiv vodenih kozica Varivax© ( Merck), proizvedena na staničnim linijama WI 38 i MRC 5.
– vakcina protiv poliomielitisa Poliovax© (Aventis Pasteur, France) proizvedena na staničnim linijama MRC 5.
– vakcina protiv bjesnoće Imovax© (Aventis Pasteur), proizvedena na staničnim linijama MRC 5
– vakcina protiv velikih boginja AC AM 1000 (Acambis) proizvedena na MRC 5, koja je tada bila u probnoj fazi.
Međutim, ove godine (2017.), dr. Lucía Gómez-Tatay iz Španjolske (Universidad Católica de Valencia), je objavila da su se pojavile još i brojne druge vakcine proizvedene na ovakve načine. Čak spominje od kojih dijelova tijela ubijene nerođene djece potječu stanice:
WI-1, WI-3, WI-11, WI-16, WI-18, WI-19, WI-23, WI-24, WI-25, WI-26, WI-27, WI-44, MRC-9, IMR-90 i R-17 dobivene iz pluća.
WI-2, WI-12 and WI-20, dobivene od kože i mišića.
WI-5 potječu od mišića.
WI-8, WI-14 i WS1 potječu od kože.
WI-4, WI-9, WI-10, WI-13 i WI-15 potječu od bubrega.
WI-6, WI-21 i WI-22 potječu od srca.
WI-7 potječu od timusa i štitne žlijezde.
WI-17 potječe od jetre.
FHs74Int potječe od tankog crijeva.
PER.C6 potječe od stanica mrežnice – retine (očne pozadine).
U istom članku, dr. Lucía Gómez-Tatay navodi nazive vakcina koje se danas u upotrebi, gdje su viruse razmnažali na stanica koje potječu od ubijene nerođene djece. Imovax Rabies cjepivo je dobiveno uzgojem virusa na MRC-5 stanica, a Merieux cjepivo je dobiveno uzgojem na WI-38 cells. Protiv bjesnoće postoji i cjepivo Rabipur koje je proizvedeno na stanicama pilećeg embrija.
Cjepiva Variliz i Varivax protiv vodenih kozica i ProQuad – kombinirano cjepivo protiv vodenih kozica, rubeole, ospica i mumpsa i Zostavak protiv herpesa zostera, također su proizvedeni na raznim stanicama dobivenih od djece ubijene prije poroda.
Cjepiva protiv Hepatitisa A: Vaqta, Havrix, Avaxim i Epaxal su uzgajana na MRC-5 stanicama. A u cjepivu Twinrix, protiv hepatitisa A i B, komponenta protiv hepatitisa A je također uzgajana na ovim stanicama, kao i Vivaxim, kombinirano djepivo protiv hepatitisa A i trbušnog tifusa.
Spominje da je cjepivo protiv rubeole u početku koristilo soj virusa koji nije uzgajan na ljudskim stanicama, ali RA 27/3 soj virusa je dobiven iz bubrega djeteta ubijenog prije poroda.
Još nisam čuo da bi netko kopao bunar na groblju ili da bi pio vodu iz takvog bunara. Svakome bi se gadilo piti vodu, ako postoji mogućnost da su u nju dospjele čestice koje potječu mrtvih ljudi.
Zemne ostatke ljudi, nakon njihove smrti, treba na dostojan način sahraniti. Za tu svrhu postoje groblja. Međutim, ako netko ubrizgava u tijelo čovjeka čestice koje potječu od abortiranog djeteta, to znači da od toga čovjeka na neki način pokušava stvoriti grobnicu.
Ne može me nitko uvjeriti da je jedini način za sprečavanje rubeole, vodenih kozica ili bilo kojih drugih bolesti, ubrizgavanje vakcina proizvedenih na neprihvatljiv način, koja uz to još sadrže dijelove stanica, pa i fragmente DNK što potječu od ubijene djece, a nose njihova nasljedna svojstva.
Smatram da se ne može opterećivati neugodnostima one roditelje koji ne prihvaćaju da se u tijela njihove djece ovo ubrizgava.
Uvijek postoje etički prihvatljiva rješenja. Oni koji proizvode, odobravaju, uvoze cjepiva ili se na bilo koji drugi način bave cijepljenjem, trebali bi o tome voditi računa.
Ne smije se zaboraviti da se pred izazovima savjesti nalazi i medicinsko osoblje od kojega se traži provođenje cijepljenja a i mnogi drugi

Dr. med. Antun Lisec