OTVORENA INCIJATIVA ‘DANI ZA ŽIVOT – 40 DANA ZA ŽIVOT’

Posted by

Borba za nerođene je krenula!
‘Otvorenog srca i s pouzdanjem u Boga, 40 dana ćemo bdijeti i moliti za one koji su najugroženiji, a i koji se ne mogu boriti sami za sebe, djecu u majčinoj utrobi’, stav je svih članova Udruge Mlado Sunce iz Širokog Brijega. Ovim riječima započinjemo ove milosne dane, kada sam Gospodin, preko naših molitava i sklopljenih ruku, želi spasiti svoje ljubljene i najnevinije, svoja dragocjena stvorenja.
Danas smo imali prvi dan bdijenja ispred Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru. Naši su članovi imali štand gdje su molili, dijelili promotivne letke i skupljali potpise svih onih koji se slažu da život počinje u trenutku začeća. Prvi dan je protekao blagoslovljeno i mirno. Ne sumnjamo da će svi sljedeći proći isto tako. Hvala svima koji su nas došli podržati, kao i onima koji će to tek učiniti u sljedećim danima. Hvala svima koji nas podržavate u svojim molitvama. Nerođeni trebaju tebe, brate i sestro, trebaju molitvu iz tvoga srca i sa tvojih usana.


Samo jedan spašen život je neprocjenjiv! Bez obzira na situaciju u kojoj se nalaziš, draga majko, pobačajem nećeš ništa riješiti, nego dobiti samo jako veliki teret, duševni i tjelesni. Ne boj se! Postoji rješenje! Samo povjeruj da Bog ljubi tebe i to čudo koje nosiš ispod srca. To čudo računa na tebe i čeka da te zagrli! Povjeruj! Ako trebaš pomoć, slobodno nam se obrati. Učinit ćemo sve da ti i tvoja beba budete zbrinuti. Ne boj se!